Vali Yardımcımız Sayın Haluk ŞİMŞEK ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YILMAZ Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Vali Yardımcımız Sayın Haluk ŞİMŞEK ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer YILMAZ 03.11.2020 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler.

Vali Yardımcımız ve İl Müdürümüz, yüz yüze eğitim uygulamaları ile ilgili okulda yapılan çalışmalar hakkında okul yönetiminden bilgiler aldılar. Öğretmen ve öğrencilerle sohbet ettiler, temizlik ve Covid19 önlemleri hakkında tavsiyelerde bulundular. Okulumuzun mobilya halı perde gibi donanım malzemeleriyle sınıf materyallerinin renklerini, kalitesini, kullanışlılığını, uyumunu ve öğrencilere uygunluğunu çok beğendiklerini belirttiler. Daha sonra Vali Yardımcımız ve İl Müdürümüz, alınan tedbirler ve yapılan çalışmalarla ilgili okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılar dilediler.