Çünür Anaokulu
ÇÜNÜR MAH. 260 CAD. NO 2/1 MERKEZ / ISPARTA

VİZYON

Yarının büyükleri bize emanet çocuklarımızı; araştıran, sorgulayan, değerlerine ve kültürüne sahip çıkan, vatansever, kendini ifade edebilen, haklarına sahip çıkarken başkaların haklarını gözeten, paylaşımcı, gelenek ve göreneklerine duyarlı, özgüveni yüksek, sorumluluk sahibi, çalışkan, doğasını koruyan ve yaparak yaşayarak öğrenen, saygılı, sevgi ve umut dolu bireyler olmalarını sağlamak. *Velileri, öğrencileri ve Tüm Personeli ile bir kurumdan daha çok aile olarak hissetmelerine yardımcı olmak. *Çağdaş ve Nitelikli bir eğitim için gerekli ortamları oluşturmak.

MİSYON

Okul Öncesi Eğitimde; ilgi ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan, gelişim alanlarına uygun eğitim programı uygulayan, sanatsal, kültürel ve bilimsel faaliyetlere önem veren, nitelikli ve farklı öğretim yöntemlerini kullanan, şeffaf, çift yönlü iletişime önem veren, her alanda önder ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Öğrenci Almaya Başlamıştır.

Tam Gün

Kulüp Çalışmalarında İngilizce Eğitimi Verilmektedir.

15 km.

Çünür Mah. 260 Cad. No 2/1 MERKEZ / ISPARTA